Francis Francis illy

Aanbiedingen

Francis Francis illy
Om thuis een perfecte espresso te drinken heb je een perfecte machine nodig: Francis Francis! Door de combinatie van stijlvol design met geavanceerde technologie, is Francis Francis zowel een lust voor het oog als een genot voor je overige zintuigen.

Francis Francis illy Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Francis Francis...

  ULTIEM GEMAK. EEN COMPROMISLOOS RESULTAAT. Geniet thuis van een caffè als in een Italiaanse bar met een illy koffiemachine voorzien van het Iperespresso systeem.

  Iperespresso staat in het teken van gemak zonder daarbij een compromis in kwaliteit te hoeven sluiten. Het geheim zit hem in de Iperespresso illy capsules. Alle stappen die een volleerd barista normaliter in een bar verricht, zijn al voor u geregeld. De Iperespresso machine en de illy koffie komen nooit met elkaar in contact, waardoor onderhoud en reiniging tot een minimum gereduceerd wordt. De lijn Iperespresso machines bestaat uit twee series: de X-serie (met de modellen X1, X7.1, X8) en de revolutionaire Y-serie (Y1, Y1.1 Touch, Y3 en de Y5).

 • Francis Francis X1 Trio
  De klassieker van Francis Francis. In 1995 geïntroduceerd en nog altijd succesvol.De TRIO-uitvoering werkt met E.S.E. Servings.
 • Francis Francis X1 Ground
  De ultieme klassieker. Met de X1 voor gemalen koffie doe je het helemaal op jouw manier. Dankzij de speciaal voor illy ontworpen accessoires, kan men eigenhandig ingrijpen bij het doseren en het aandrukken van de koffie. Het resultaat is een persoonlijke espresso, gebaseerd op eigen smaak.
 • Accessoires Francis...
  Accessoires voor uw Francis Francis