Waterkokers

Aanbiedingen

Waterkokers
Wij hebben voor u een sortering van kwalitatief hoogstaande waterkokers gemaakt.

Waterkokers Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Cloer
  Cloer produceert al meer dan 100 jaar producten voor kenners. Cloer ontwikkelt intelligente oplossingen met een tijdloos design. Cloer is een internationale producent van kleine huishoudelijke apparaten gevestigd in Arnsberg. Opgericht in 1898. Cloer producten zijn ontwikkeld vanuit de basis, innovatieve ideeën, functionaliteit, ergonomie en kwaliteit kenmerken het Cloer assortiment. Geniet van mooie producten die ook uw start van de dag aangenamer zullen maken.
 • Cuisinart
  Cuisinart biedt een unieke combinatie van exclusieve eigenschappen die garant staat voor een topresultaat. Professionele kwaliteit, eenvoudig in gebruik.
 • Graef
  GRAEF staat voor een hoge kwaliteit "Made in Germany" consumentgerichte gebruiksvriendelijke producten en dit al voor meer dan 55 jaar. GRAEF assembleert nog steeds alle machines stuk voor stuk met de hand in het productiecentrum in Arnsberg
 • Bugatti
  Bugatti vertegenwoordigt een wereld vol nieuwe emoties. Een wereld van ongelofelijke creativiteit, van klassiek tot technologisch design.Vertrouwen op een internationale merknaam is voor Bugatti niet genoeg. De kwaliteit, schoonheid en gebruiksvriendelijkheid van elk product is voor Bugatti van het grootste belang.
 • Russell Hobbs
  Russell Hobbs staat al meer dan 50 jaar synoniem voor het leven in de keuken. Russell Hobbs heeft wereldwijd een enorme reputatie opgebouwd met haar tijdloze, stijlvolle keukenapparatuur. Elk product is ontworpen met de consument in het achterhoofd. Russell Hobbs staat voor een toonaangevend merk, haar producten zijn ontworpen en ontwikkeld met de huidige drukke levensstijl in gedachten, dit alles om het leven in de keuken en huis gemakkelijker, eenvoudiger en leuker te maken. De keuken is het hart van uw huis.