Melkopschuimers

Aanbiedingen

Melkopschuimers

Met deze speciaal voor u geselecteerde melkopschuimers maakt u in een handomdraai uw ijskoffie, cappuccino, café latte of latte macchiato

Melkopschuimers Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Aerolatte
  Aerolatte is de eenvoudigste manier om melk op te schuimen voor een perfecte cappuccino, milkshake of warme chocolademelk. De Aerolatte melkopschuimer klopt in 15 seconden zoveel lucht in de melk dat er een dikke schuimlaag ontstaat voor een heerlijke verse cappuccino. Maar de Aerolatte is ook ideaal voor het maken van milkshakes of dressings.
 • Frabosk
  Frabosk melkopschuimer: Frabosk heeft het produceren van producten van hoge kwaliteit, die duurzame en innovatieve zijn als primair doel. Frabosk was het eerste bedrijf dat kwam met het ontwerp voor een Cappuccino Creamer.
 • Hostess

  Hostess melkopschuimer: Voor perfect opgeschuimde melk ben je bij Hostess aan het juiste adres. Met deze stijlvolle melkopschuimer is heerlijk dik melkschuimen maken kinderspel. Het opschuimen van melk kost niet heel veel moeite en het schoonmaken van deze melkopschuimer is wel héél erg makkelijk. De kan is namelijk voorzien van een handige antikleeflaag, zodat de melk niet vast blijft zitten aan de kan. En diezelfde kan is ook nog eens vaatwasserbestendig. Je hebt de keuze tussen koud, lauw en warm opgeschuimde melk, en daarom maak je met de Hostess Melkopschuimer dus ook moeiteloos overheerlijke cappuccino's, warme chocolademelk én milkshakes.

 • Graef
  GRAEF staat voor een hoge kwaliteit "Made in Germany" consumentgerichte gebruiksvriendelijke producten en dit al voor meer dan 55 jaar. GRAEF assembleert nog steeds alle machines stuk voor stuk met de hand in het productiecentrum in Arnsberg
 • illy

  Cappuccinno, lattecaffè of een macchiato, goed melkschuim is het geheim van uw perfecte koffierecept. U maakt ze vanaf nu moeiteloos met de melkschuimer van illy. Deze handige melkschuimer maakt zowel warm als koud melkschuim. Handig voor het bereiden van warme en koude koffierecepten!

 • Bodum
  Een lekkere schuimlaag maakt een Kops koffie helemaal perfect. Van lattes tot cappuccino's de Bodum Melkopschuimer zorgt ervoor dat u zeer snel een lekkere schuimlaag heeft die u op de koffie kunt schenken.
 • Gastroback