Espressomachines / volautomaten

Aanbiedingen

Espressomachines / volautomaten

Wij hebben voor u een sortering van kwalitatief hoogstaande espressomachines en volautomatische koffiemachines gemaakt. Met alle machines maakt u in een handomdraai een perfecte espresso, lungo, cappuccino of latte macchiato. Wij betrekken onze apparaten bij de officiële importeurs in Nederland: alle gebruikelijke garantie, service en technische...

Wij hebben voor u een sortering van kwalitatief hoogstaande espressomachines en volautomatische koffiemachines gemaakt. Met alle machines maakt u in een handomdraai een perfecte espresso, lungo, cappuccino of latte macchiato. Wij betrekken onze apparaten bij de officiële importeurs in Nederland: alle gebruikelijke garantie, service en technische ondersteuning van hen zijn voor u van toepassing. Wij zijn o.a. geautoriseerd Nivona, Melitta, Graef, Francis Francis, QuickMill en Siemens dealer.

Meer

Espressomachines / volautomaten Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Nivona caferomatica...

  Bestel nu een Nivona volautomaat en ontvang een koffiebonen waardebon! (gratis) NIVONA producten zijn de nieuwe aantrekkelijk en alternatieve koffiemachines van deze tijd: Vriendelijk in gebruik maakt emotie en hartstocht los voor een heerlijke kop koffie: dit zijn de kenmerken van het merk NIVONA. Met deze doelstelling verovert het merk een nieuw segment in de harten van consumenten. NIVONA betekent hartstochtelijke, en smaakvolle koffie. Zorgeloos genieten: Mocht uw Nivona volautomaat onverhoopt niet goed functioneren tijdens de 2 jarige garantieperiode, dan zal uw volautomaat gratis gehaald en gebracht worden.

 • Francis Francis illy
  Om thuis een perfecte espresso te drinken heb je een perfecte machine nodig: Francis Francis! Door de combinatie van stijlvol design met geavanceerde technologie, is Francis Francis zowel een lust voor het oog als een genot voor je overige zintuigen.
 • Bugatti
  Bugatti vertegenwoordigt een wereld vol nieuwe emoties. Een wereld van ongelofelijke creativiteit, van klassiek tot technologisch design.Vertrouwen op een internationale merknaam is voor Bugatti niet genoeg. De kwaliteit, schoonheid en gebruiksvriendelijkheid van elk product is voor Bugatti van het grootste belang.
 • Coffee Brokers...

  Koffie maken met een espresso cups machine is nog nooit zo stijlvol geweest. Perfect voor in je keuken of op kantoor. Geschikt voor Nespresso® en soortgelijke capsules.

 • Graef
  Volledig metalen behuizing, precisie-engineering, hoogwaardige elektronische onderdelen en een lange levensduur, daar staat een Graef espressomachine voor garant.
 • Cloer
  Cloer produceert al meer dan 100 jaar producten voor kenners. Cloer ontwikkelt intelligente oplossingen met een tijdloos design. Cloer is een internationale producent van kleine huishoudelijke apparaten gevestigd in Arnsberg. Opgericht in 1898. Cloer producten zijn ontwikkeld vanuit de basis, innovatieve ideeën, functionaliteit, ergonomie en kwaliteit kenmerken het Cloer assortiment. Geniet van mooie producten die ook uw start van de dag aangenamer zullen maken.
 • Moka Express
  Voor wie er van houdt om koffie met een traditioneel mokkapotje te maken.