Categorieën

Fabrikanten

  Aanbiedingen

  Over Wereldkoffie

  Wereldkoffie is opgericht in 2009:
  Wereldkoffie is de koffiebonen webshop, wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van koffiebonen van een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij willen u graag kennis laten maken met al het moois dat de wereld u op het gebied van koffie te bieden heeft. Kwaliteit staat bij Wereldkoffie hoog in het vaandel. Voor het bestellen van koffiebonen van hoge kwaliteit met een goede prijs/kwaliteitsverhouding bent u hier bij Wereldkoffie aan het juiste adres. 

  Herkomst Wereldkoffie koffiebonen:
  Wij werken samen met een Nederlandse koffiebrander die op kleinschalige, ambachtelijke wijze koffiebonen brandt. Al onze koffiesoorten komen rechtstreeks uit de producerende landen en zijn speciaal voor Wereldkoffie gebrand. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de manier waarop de door ons aangeboden producten geproduceerd zijn. (Eerlijk geproduceerd) 
   

  Koffie voor een eerlijke prijs:
  Wereldkoffie koopt gecertificeerde en niet-gecertificeerde koffies in. Gecertificeerde koffies worden verkocht tegen een minimumprijs, die de boer altijd een goede prijs garandeert. De niet-gecertificeerde koffies kopen wij in op cupprofiel. Hoe beter de koffie ‘cupt’ (smaakt) hoe hoger de prijs. Deze prijzen liggen zeker zo’n 20% boven het normale marktniveau. Daarnaast kopen we biologische koffies en Rainforest Alliance koffies in, een label dat staat voor goede zorg voor het milieu en de farm.

  Wereldkoffie, de koffiebonen webshop
  Jacob Catsstraat 15, 1962 SZ  Heemskerk NL