Categorieën

Fabrikanten

  Aanbiedingen

  Betalen

   

  Artikel 10. Betaling

  1. Indien niet uitdrukkelijk anders is overeengekomen geschiedt de levering uitsluitend bij vooruitbetaling of via AfterPay. (achteraf betalen)

  2. Als de Afnemer een factuur van Wereldkoffie niet binnen 14 dagen na factuurdatum betaald heeft, is de afnemer in verzuim. In dat geval zijn alle vorderingen, uit welke hoofde dan ook van Wereldkoffie op afnemer onmiddellijk opeisbaar.

  3
  . AfterPay voert voor wereldkoffie.eu het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij wereldkoffie.eu betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 250 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 500.

  Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

  U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

  Bedragen boven de € 100,-
  Voor uw en onze veiligheid kunt u bij Wereldkoffie bij bedragen boven de € 100,- alleen met iDEAL of via een overschrijving betalen.

    

  Buckaroo regelt voor Wereldkoffie alle online betalingen.

  Is uw betaling met iDEAL niet gelukt, dan kunt u via de historie van uw bank op de iDEAL-beschikbaarheidspagina snel controleren of er op dat moment sprake was van een storing in iDEAL bij uw bank. Indien u vragen heeft over uw iDEAL-betaling, neemt u dan contact op met uw bank.

  Hieronder een voorbeeld:

  Meer weten over iDEAL? Deze animatie laat u snel zien wat iDEAL precies is.