Ingrediënten koffieautomaten

Aanbiedingen

Ingrediënten koffieautomaten

U kunt bij Wereldkoffie terecht voor ingrediënten en service artikelen voor alle systemen. Deze kunt u hier gemakkelijk on-line bestellen. Wij zijn u graag van dienst!

Ingrediënten koffieautomaten Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Fresh Brew...

  Fresh brew koffie is speciaal ontwikkeld voor automaten met een fresh brew systeem. Het intensieve, snelle brandproces en de speciale samenstelling van de diverse melanges maken het mogelijk om, na een relatief snelle zetmethode, een perfecte kop koffie te serveren. In een fresh brew automaat wordt een zorgvuldig afgepaste hoeveelheid koffie voor één kopje, korte tijd in contact gebracht met een bepaalde hoeveelheid water. Vervolgens wordt het mengsel door een papieren of metalen filter heen gedrukt en heeft u in gemiddeld 18 seconden een perfecte kop koffie.

 • Koffiebonen voor op...

  Geschikt voor op kantoor, in de horeca of in de grotere huishoudens

 • Topping en cacao
  Voor de chocolade en melk liefhebbers.
 • Automatensuiker
  Speciale kristalsuiker voor in de koffieautomaat.
 • bekers, roerstaafjes,...

  Bestel hier uw kartonnen koffie- en theebekers met houten roerstaafjes en uw suiker- en creamsticks.

 • Gevriesdroogde...

  Instand, vriesdroog of oploskoffie wordt gemaakt van gezette koffie die -om het water te laten verdwijnen- wordt gesproeidroogd in hete lucht of gevriesdroogd bij -40°C. Dan ontstaan pure korreltjes koffie die goed kunnen worden bewaard en met heet water of hete melk in een oogwenk een kop koffie geven. Het is lekkere koffie, hoewel de meeste mensen het geen echte koffie vinden. Anderen zweren erbij. De zetmanier is snel en gebruiksvriendelijk en zeer geschikt voor grote aantallen mensen. Ook het onderhouden van instantautomaten is gemakkelijk; er is geen restafval!

 • Koffiesystemen voor op...

  Koffiesystemen geschikt voor een klein bedrijf of een grote familie.