illycaffè

Aanbiedingen

illycaffè

Hier vindt u alle illy producten scherp geprijsd. Gemalen koffie, MIE Capsules, ESE servings, koffiebonen, accessoires en apparatuur.

illycaffè Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • illy-Koffiebonen
  De koffiebonen die ook door de illy-'barista' gebruikt worden, werden voor thuisgebruik verpakt in handige blikken van 250 gram.
 • illy-Koffie
  Geniet thuis van de onmiskenbare illy melange, samengesteld uit 9 van 's werelds beste Arabica's.
 • illy ESE Servings
  De E.S.E. servings (Easy Serving Espresso) werden door illy uitgevonden en op de markt gebracht, waarna ze wereldwijd uitgroeiden tot een standaard product.De serving is een portie van 7 gram gebrande, gemalen, gedoseerde en geperste koffie tussen twee laagjes milieuvriendelijk filterpapier.
 • illy MIE Iperespresso...

  Ontdek illy koffie op zijn best met Iperespresso systeem, uitgevonden door illy. Het draait allemaal om de revolutionaire nieuwe capsule: een complete extractiegroep, beschermd door 5 internationale patenten.

 • Apparatuur Francis...
  Om thuis een perfecte espresso te drinken heb je een perfecte machine nodig: Francis Francis! Door de combinatie van stijlvol design met geavanceerde technologie, is Francis Francis zowel een lust voor het oog als een genot voor je overige zintuigen.
 • illy Art Collection

  illy Art Collection: In het begin van de jaren '90 leefde bij illy het idee om het zintuiglijke genot van een perfecte espresso te koppelen aan de esthetiek van kunst. Dit resulteerde in een espresso kop en schotel ontworpen door Matteo Thun, die vanaf 1992 het canvas vormde voor meer dan 70 hedendaagse kunstenaars.

 • illy kopjes & Accessoires
  Porselein: Matteo Thun kreeg in 1990 de opdracht om het koffiekopje te hertekenen en gaf het zijn herkenbare ontwerp, waarin ook de illy-espresso het best tot zijn recht komt. De bijpassende schotel kreeg de vorm van een sokkel, waarop het kopje wordt getoond als een kunstwerk.