Categorieën

Fabrikanten

  Aanbiedingen

  Overzicht van producten van fabrikant BOSCH

  Bosch heeft de ambitie om het leven van consumenten steeds beter, aangenamer en gemakkelijker te maken. 

  De ontwikkeling gaat verder


  In minder dan 20 jaar is Bosch erin geslaagd de huishoudelijke apparaten over de volle breedte zodanig te verbeteren, dat het verbruik met tientallen procenten is afgenomen. Terwijl tegelijkertijd het bedieningsgemak en het comfort alleen maar is toegenomen. Uiteraard is aan die ontwikkeling nog lang geen einde gekomen. Bosch neemt het behoud van onze leefomgeving serieus en blijft dat ook in de toekomst doen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit! 


  Green Technology inside


  Alle energietoppers van Bosch krijgen voortaan een nieuw beeldmerk: Green Techology inside. Want Bosch heeft duurzaamheid en energie- plus waterbesparing zeer hoog in het vaandel staan en weet zich hiermee ook sterk te onderscheiden van het gros van de markt. Dat begint al bij de productontwikkeling maar bewijst zich ook tijdens het gebruik van het product. Maar duurzaamheid betekent voor Bosch ook gezond leven en het vasthouden aan kernwaarden als integriteit en eerlijkheid. Hiervoor staat het beeldmerk ‘Green Technology inside’ dat altijd gekoppeld zal zijn aan op eerlijke feiten gebaseerde gebruikersinformatie. 


  De bewuste en consequente keuze van Bosch om een bijdrage te leveren aan het milieu vindt u terug in onze apparaten. In de afgelopen decennia heeft Bosch met tal van innovaties het verbruik van energie en water door huishoudelijke apparaten spectaculair weten te verminderen. Het energielabel A, de kwalificatie voor de meest zuinige categorie apparaten, is daarom voor Bosch nauwelijks meer relevant: sinds 1990 bijvoorbeeld zijn vrijwel alle apparaten van Bosch véél zuiniger geworden.


  Nog zuiniger dan A

  Meer
  Toont 1 - 8 van de 8 items
  Toont 1 - 8 van de 8 items