Ontkalkingsmiddel

Fabrikanten

  Aanbiedingen

  Bekeken producten

  Siemens/Bosch 2in1 Ontkalkingstabletten 3 stuks

  311975

  Nieuw product

  3 Siemens Bosch Ontkalkingstabletten, á 36 gram
  Goed voor 3 keer ontkalken van uw Siemens EQ of Bosch Vero koffiemachine

  Meer details

  3 Items

  Binnen 48 uur

  Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 1 Loyaliteit punt die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,25.


  € 11,95 incl. btw

  Meer informatie

  Door het gebruik van uw koffiemachine ontstaat er kalk. Ook al is kalk niet slecht voor de gezondheid - het verkort wel de levensduur van de waardevolle espressomachine. Het is daarom noodzakelijk om regelmatig de machine te ontkalken met de Siemens Bosch 2-in1 ontkalkingstabletten.

  Kalk ontstaat tijdens het verwarmen van het water. Vooral in ‘hard water’ gebieden, waarin zich veel calcium- en magnesiumionen bevinden, wordt veel kalk gevormd bij het opwarmen. Er komen hierbij kleine ‘kalkvlokjes’ vrij die bijvoorbeeld weer in de koffie terecht komen of achterblijven in de boiler en waterleidingen van de koffiemachine.

  Siemens EQ en Bosch Vero koffiemachines geven via het display aan wanneer het tijd is om het apparaat te ontkalken. Gebruik hiervoor de speciale ontkalkingstabletten van Siemens / Bosch.

  De ontkalkingstabletten verwijderen de kalkafzetting op een veilige en betrouwbare wijze.

  Instructie
  Gebruik bij apparaten met ontkalkingsprogramma
  In een aparte kan een Siemens Bosch 2-in1 ontkalkingstablet ca. 5 minuten laten oplossen in 0,5 liter lauwwarm water. De ontkalkingsoplossing vervolgens in de watertank gieten en eventueel tot de markering bijvullen met water. Houd u aan de gebruiksaanwijzing van uw Siemens EQ of Bosch Vero koffiemachine voor het ontkalken.

  Gebruik bij apparaten zonder ontkalkingsprogramma
  Bij verkalking een Siemens Bosch 2-in-1 ontkalkingstablet oplossen in 0,5 liter water. Giet de oplossing in het waterreservoir van uw koffiemachine of de waterkoker. Het apparaat inschakelen en de ontkalkingsoplossing door laten lopen. Zorg ervoor dat hierbij niet te veel schuim ontstaat (niet laten koken!). Vervolgens drie keer grondig doorspoelen met schoon water.

  Recensies

  Schrijf uw recensie

  Siemens/Bosch 2in1 Ontkalkingstabletten 3 stuks

  Siemens/Bosch 2in1 Ontkalkingstabletten 3 stuks

  3 Siemens Bosch Ontkalkingstabletten, á 36 gram
  Goed voor 3 keer ontkalken van uw Siemens EQ of Bosch Vero koffiemachine

  Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...