Categorieën

Fabrikanten

  Aanbiedingen

  Overzicht van producten van fabrikant illy

  Illy Caffé

  Opgericht in 1933 door Francesco Illy, produceert en verkoopt illycaffè over de hele wereld een unieke koffieblend van hoge kwaliteit bestaande uit negen soorten zuivere Arabica. Uit het evenwicht van deze ingrediënten, afkomstig uit Zuid-Amerika, Centraal Amerika, India en Afrika, ontstaat de onmiskenbare illy-smaak, die altijd en in ieder koffiekopje constant is waar dit ook ter wereld gedronken wordt.


  Het illy-melange is bestemd voor de Ho.Re.Ca. (hotel, restaurant, cafè), voor consumptie thuis en op kantoor. Tegenwoordig wordt het in 140 landen verkocht, in alle 5 de continenten, en wordt het in meer dan 50.000 openbare gelegenheden geserveerd.


  illycaffè, wiens huidige voorzitter en algemeen directeur Andrea Illy is, is gevestigd in Triëst en wordt bestuurd door de derde generatie van de familie.
  Vandaag draagt de groep illycaffè bij aan de ontwikkeling van de markt en de globale koffiecultuur en doet dit via alle elementen die gebruikt worden voor de bereiding van een perfect kopje koffie: van de melange tot de koffiezetapparaten, van de opleiding van gespecialiseerd personeel voor koffiehuizen tot de studie en de keuze van ruimtes waarin de koffie geproefd kan worden, door de verspreiding van de koffiecultuur te combineren met een traditie die voortdurend opnieuw geïnterpreteerd wordt.

  In 2008 heeft de groep illycaffè, die direct en indirect 11 vennootschappen leidt en meer dan 700 werknemers telt, een geconsolideerde omzet van 280 miljoen euro gerealiseerd en een nettowinst van 8 miljoen euro. De export vertegenwoordigt 54% van de totale verkoop.

  “espressamente illy” (uitdrukkelijk illy): een project over 360°
  Voor haar klanten over de hele wereld heeft het bedrijf in 2003 “espressamente illy” (uitdrukkelijk illy) in het leven geroepen, 
  een keten van café’s all’italiana waarvan de commerciële formule op het franchising concept rust. De filosofie van het project is gefundeerd kwaliteitsonderzoek en caféruimtes, die zich conceptueel door een innovatief design onderscheiden. Tegenwoordig zijn in meer dan 30 landen 230 café’s gerealiseerd.


  De “Università del caffè”, bij uitstek het centrum van de koffiecultuur
  De “Università del caffè”, in 1999 ontstaan in Napels en in 2002 naar Triëst verhuisd, is het centrum dat illy bij uitstek gecreëerd heeft om 
  de cultuur van kwaliteitskoffie te promoten en wereldwijd te verspreiden, via speciale theoretische en praktische activiteiten. De “Università del caffè” biedt een ruime waaier van cursussen die afgestemd zijn op de eisen en de eigenschappen van verschillende soorten gebruikers: managers, barmannen, restauranthouders, hoteliers, maar ook producenten en consumenten.

  De Università del caffè heeft naast haar hoofdvestiging in Triëst veertien vestigingen buiten Italië: Brazilië (San Paolo), India (Bangalore), China (Shanghai), Zuid-Korea (Seoul), Egypte (Caïro), Nederland (Rotterdam), Frankrijk-België-Luxemburg (Parijs), Duitsland (München), Kroatië (Abbazia), Groot-Brittannië (Londen), Verenigde Staten (New York), Griekenland (Athene), Turkije (Istanboel), Republiek Tsjechië (Praag) en Maleisië (Kuala Lumpur). Ieder jaar leidt de Universiteit over de hele wereld neer dan tienduizend mensen op.

  Meer
  per pagina
  Toont 1 - 12 van de 42 items
  Toont 1 - 12 van de 42 items