Nivona caferomatica volautomaten

Fabrikanten

  Aanbiedingen

  Bekeken producten

  Nivona CafeRomatica 960

  300900960

  Nieuw product

  Nivona CafeRomatica 960 nu inclusief een koffiebonen waardebon t.w.v. € 75,-

  Meer details

  Binnen 48 uur

  Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 144 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 144 Loyaliteit punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 36,00.


  € 1.449,00 incl. btw

  Meer informatie

  Nivona CafeRomatica 960, de beste koffie met het grootste gemak
  Met Nivona CafeRomatica 960 zet Nivona een nieuwe standaard neer in de wereld van volautomaten. Deze uiterst moderne espressomachine is uitgerust met de nieuwste technologie. Direct in het oog springt een 5 inch kleurenscherm. Hierop kunt u de alle functies bedienen en instellen middels een handige draaiknop. De behuizing van de Cafe Romatica 960 is uitgevoerd in fraai mat zwart. Uniek is de verlichte watertank van 2,2 liter met een keuze uit 8 verschillende kleuren. Zo past u de machine perfect aan op uw interieur. De CafeRomatica 960 geeft zelf aan wanneer uw watertank bijna leeg is. Dankzij de wieltjes aan de achterzijde laat de machine zich eenvoudig verplaatsen op uw aanrecht. Middels een apart heet water pijpje is het ook mogelijk water af te tappen voor thee. 
   
  Altijd het beste resultaat dankzij het Aroma Balance systeem
  Nivona heeft de CafeRomatica 960 uitgevoerd met het uniek Aroma Balance systeem. U kunt hiermee 3 verschillende zetmethodes selecteren; dynamisch, constant of intens. Hierdoor heeft u direct invloed op de pompdruk en de doorlooptijd tijdens het zetproces. Zo haalt altijd het beste uit uw koffiebonen. Daarnaast kunt u de sterkte van u koffie zelf bepalen door de maalgraad en de hoeveelheid koffie aan te passen naar uw eigen smaak. De hoeveelheid koffie kunt u kiezen tussen de 7-14 gram. Tijdens het zetten van de koffie wordt uw kopje fraai verlicht door de koppenverlichting.
   
  Optimaal gebruikersgemak dankzij Bluetooth en app
  De Nivona Cafe Romatica 960 is uitgerust met Bluetooth. Hierdoor is het mogelijk de machine volledig te bedienen middels een app. Nivona heeft deze app voor zowel iOS als Android beschikbaar. Deze app geeft ook aanwijzingen om het optimale uit uw koffie en machine te halen.
   
  Alle factoren zelf in de hand
  Kenmerkend voor de Nivona Cafe Romatica 960 zijn de uitgebreide instelmogelijkheden. Zo kunt u de temperatuur voor koffie, melkschuim en theewater afzonderlijk instellen. Houdt u van slappe of sterke koffie? De Cafe Romatica 960 heeft de mogelijkheid om maarliefst 5 koffiesterktes in te stellen. Standaard heeft Nivona voor u 9 basisrecepten geprogrammeerd. Zelf kunt u hiernaast er nog 9 instellen naar uw eigen smaak. Het instellen van nieuwe recepten kunt u uitvoeren middels live programmeren. Dit houdt in dat u gedurende het zetproces kunt bepalen of u genoeg koffie of melkschuim heeft. De machine zal dezes waardes onthouden. De Nivona CafeRomatica 960 kunt u gebruiken met zowel koffiebonen als voorgemalen koffie. Het bonenreservoir heeft een inhoud van 250 gram en wordt luchtdicht afgesloten door een luchtdicht aroma deksel. Zijn de bonen bijna op dan zal de machine hier netjes een melding van geven.
   
  De beste cappuccino met 1 druk op de knop
  Met de Nivona CafeRomatica 960 maakt u een perfecte cappuccino in een handomdraai. Middels de innovatieve spumatore wordt uw melk altijd perfect opgeschuimd. U heeft de keuze uit 4 verschillende melktemperaturen. Zo krijgt u altijd het gewenste perfecte schuim. U kunt zelf kiezen of u eerst koffie of eerst melkschuim wenst. Met de Nivona CafeRomatica 960 kunt u 1 of 2 cappuccino s per keer bereiden. Na het gebruik laat het melksysteem zich eenvoudig reinigingen. U hoeft enkel de aanzuigslang aan de lekbak te koppelen. De machine zal dan zichzelf gaan schoonspoelen.
   
  Uitneembare zetgroep
  Nivona heeft de CafeRomatica 960 uitgevoerd met een uitnaambare zetgroep. Wij adviseren deze maandelijks uit te nemen en schoon te spoelen. Dankzij deze uitnaambare zetgroep zit u niet vast aan jaarlijkse servicebeurten. Voor het reinigen en ontkalken van de machine zijn eenvoudige programma’s. Deze loopt de machine zelf door. Zo houdt u uw Nivona CafeRomatica 960 in topconditie!

  Recensies

  Schrijf uw recensie

  Nivona CafeRomatica 960

  Nivona CafeRomatica 960

  Nivona CafeRomatica 960 nu inclusief een koffiebonen waardebon t.w.v. € 75,-