Nivona caferomatica volautomaten

Fabrikanten

  Nieuwe producten

  Aanbiedingen

  Bekeken producten

  Aanbieding! Nivona CafeRomatica 930 Bekijk groter

  Nivona CafeRomatica 930

  300900930

  Nieuw product

  Nivona CafeRomatica 930 nu inclusief een koffiebonen waardebon t.w.v. € 50,-

  Meer details

  Binnen 48 uur

  Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 134 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 134 Loyaliteit punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 33,50.


  € 1.349,00 incl. btw

  Meer informatie

  Tijdloos maar met een buitengewoon design en elegantie. De Nivona CaféRomatica 930 combineert de essentie van de 9-serie met een fris nieuw uiterlijk. 

  Het instellen en bedienen van de Nivona gaat gemakkelijk met het TFT kleurendisplay. De 930 espressomachine heeft een dubbele uitloop voor zowel kofie- als melkspecialiteiten. Met één druk op de knop bereid je een of twee espresso's, koffie's, cappuccino's, macchiato's of een ander heerlijk koffierecept. 

  Door de thermoblock warmt de machine snel op. Met de cappuccino-connaisseur functie stel je gemakkelijk in of het apparaat eerst melk, eerst koffie of beide tegelijk in het kopje laat lopen. Je bepaald zo zelf in hoeverre de melk en koffie tijdens het zetten al met elkaar mengen. 

  Natuurlijk is het met de Nivona 930 ook mogelijk om alle koffierecepten in de machine geheel naar eigen smaak in te kunnen stellen. Naast de standaard koffievarianten heeft het apparaat ook nog de mogelijkheid om 9 verschillende koffierecepten te onthouden. Hiervoor kun je gemakkelijk de hoeveelheden water en melk instellen. Ook zijn er 5 koffiesterktes en 4 watertemperaturen beschikbaar. 

  De Nivona CaféRomatica 930 werkt met een bonenreservoir, hier kunnen 270 gram bonen in. Het maalwerk zorgt voor zo min mogelijk geluidsproductie. De machine heeft ook een invoerschacht voor gemale koffie, dit is handig voor bijvoorbeeld caffeïnevrije koffie. 

  Het apparaat heeft ook een bluetoothverbinding met de gratis Nivona-app. Hier kan je gemakkelijk statistieken lezen, koffierecepten aanpassen en je kan ook nog het apparaat de opdracht geven om alvast een kopje koffie te zetten als je nog onder de douche staat. Daarnaast bevat de app uitvoerige instructies in woord en beeld voor het reinigen en de onderhoud. 

  De Nivona CaféRomatica 930 is 28cm breed, 36cm hoog, 50cm diep en heeft een totaal vermogen van 1465 Watt. Door de eco-modus heeft het apparaat een standby verbruik van 0 Watt. De espressomachine heeft ook diverse spoel- en reinigingsprogramma's voor het reinigen. Daarnaast kan je makkelijk de zetgroep uit de machine halen om deze schoon te maken. Zo houd je de machine altijd schoon. 

  Recensies

  Schrijf uw recensie

  Nivona CafeRomatica 930

  Nivona CafeRomatica 930

  Nivona CafeRomatica 930 nu inclusief een koffiebonen waardebon t.w.v. € 50,-