Nivona caferomatica volautomaten

Fabrikanten

  Aanbiedingen

  Bekeken producten

  Nivona CafeRomatica 1040

  300001040

  Nieuw product

  De Nivona CafeRomatica 1040 is geschikt voor een klein bedrijf of een grote familie. Deze nieuwe CafeRomatica is groter, sneller en met de nieuwste technische snufjes uitgerust. Deze volautomaat vervult alle wensen van een groot gezin, of een klein kantoor. 18 personen kunnen hun lievelingskoffie instellen en in een hand omdraai zetten. 

  Nu inclusief een koffiebonen waardebon t.w.v. € 100,-

  Meer details

  Binnen 48 uur

  Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 204 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 204 Loyaliteit punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 51,00.


  € 2.049,00 incl. btw

  Meer informatie

  Met de Nivona CafeRomatica 1040 brengt Nivona een automaat op de markt voor de fijnproever die ook capaciteit nodig heeft. De Nivona CafeRomatica 1040 is uitstekend geschikt voor in kantoren, kapsalons, winkels of gewoon thuis op het aanrecht. De 1040 is bijzonder strak vormgegeven. Het fraaie kleuren touchscreen springt direct in het oog. De behuizing is opgebouwd uit fraai titanium kleurig kunststof met zwarte accenten. Het ruime waterreservoir van maarliefst 3,5 liter is gemakkelijk vanaf de linker zijkant uit te nemen. Middels de in hoogte verstelbare uitloop, kunt u verschillende maten porselein en glazen gebruiken. Dankzij deze ruime verstelbaarheid is het zelfs mogelijk een macchiato glas te gebruiken. Tijdens het koffiezetten wordt het kopje elegant verlicht door de twee kleurige koppen verlichting. Tijdens het koffiezetten oranje en tijdens het melkschuimen wit. In het bonenreservoir kunt u maarliefst 600 gram koffie. Tevens is het mogelijk dit middels de optioneel verkrijgbare addtionele bonen container (Nivona NIZB) te vergroten naar maarliefs 1kg.
   
  Espresso, Lungo of Cappuccino? De Nivona 1040 maakt het met 1 druk op de knop
  Met 1 druk op de knop begint de Nivona Cafe Romatica 1040 te malen, te doseren en geeft u indien gewenst met 1 druk op de knop een perfecte cappuccino. De geschuimde melk en de koffie worden direct in uw kopje gedoseerd. De Nivona CafeRomatica 1040 is volledig geisoleerd, hierdoor doet de machine zeer stil zijn werk. Dankzij het aromatica systeem bent u elke keer weer verzekerd van een prachtige cremalaag. De hoeveelheid koffie die de machine in het kopje afgeeft kunt u eenvoudig programeren. De sterkte van de koffie is te regelen door de maalgraad en de hoeveelheid koffie tussen de 7 en 14 gram instellen. Daarnaast is het nog mogelijk middels 5 standen de sterkte per kopje koffie in te stellen. Ook is het mogelijk het drukprofiel van de pomp te veranderen dankzij het aroma balans systeem. Deze heeft 3 verschillende profielen. Hiermee kunt u de intensiteit van uw koffie aanpassen. U kun kiezen voor dynamisch, constant en intens. Houdt u van hete koffie, geen punt u kunt de temperatuur van de koffie zelf in het menu aanpassen. Met de mijn koffie functie kunt u onder 1 toets precies het kopje programeren zoals u deze wenst. De Nivona Cafe Romatica 1040 heeft de mogelijkheid om maarliefs 18 verschillende profielen te programeren. Zo kan iedere medewerker zijn eigen voorkeur instellen. Al deze instellingen kunt u zowel in het menu aanpassen als via een aparte app op uw smartphone. De Nivona app is beschikbaar voor IOS en Andriod. Middels bluetooth maakt u contact met uw machine. In het ruime bonenreservoir kunt u 600 gram koffiebonen kwijt. Dit is uit te breiden naar 1kg. De zetgroep is makkelijk aan de zijkant uit te nemen, en te reinigen. Op de bovenzijde is een ruime actief verwarmde kopjesverwarmer geplaatst. Hierop kunt u een geruime hoeveelheid porselein voorverwarmen. Dankzij de unieke ECO modus met 0 Watt energie spaarstand, gebruikt de machine enkel energie als u koffie maakt.
   
  Perfecte cappuccino
  De Nivona 1040 maakt in een handomdraai 1 of  2 cappuccino s of andere melkdranken naar keuze. Dankzij de dubbele pomp en thermoblock hoeft u niet te wachten voordat de machine is opgewarmd voor het opschuimen van melk. Fijnmaziger en steviger krijgt zelfs de barista in uw favoriete Italiaans bar de melk voor uw cappuccino of latte macchiato niet opgeschuimd. Het geheim van de Nivona CafeRomatica 1040 is de innovatieve spumatore geplaatst in de uitloop van de machine. Hiermee wordt de melk altijd absoluut perfect in een unieke kwaliteit opgeschuimd. De melktemperatuur kunt u zelf instellen in het menu. Na het maken maken van een cappuccino kunt u de machine zichzelf eenvoudig laten reinigen. Heeft u liever dat er geen dranken met verse melk op kantoor worden gemaakt? Geen probleem, u kunt de melkdranken uitschakelen.
   
  Reiniging
  Doormiddel van diverse meldingen op het display geeft de machine zelf aan wanneer deze gereinigd of ontkalkt dient te worden. De reiniging en ontkalkingscyclus kunt u vervolgens de machine volledig automatisch laten uitvoeren. De zetgroep kunt u zelf uitnemen, en schoonmaken onder de kraan. Hierdoor heeft deze machine geen verplichte onderhoudsbeurt nodig. Kortom optimaal gebruikersgemak!

  Recensies

  Schrijf uw recensie

  Nivona CafeRomatica 1040

  Nivona CafeRomatica 1040

  De Nivona CafeRomatica 1040 is geschikt voor een klein bedrijf of een grote familie. Deze nieuwe CafeRomatica is groter, sneller en met de nieuwste technische snufjes uitgerust. Deze volautomaat vervult alle wensen van een groot gezin, of een klein kantoor. 18 personen kunnen hun lievelingskoffie instellen en in een hand omdraai zetten. 

  Nu inclusief een koffiebonen waardebon t.w.v. € 100,-

  Accessoires